Britax Römer Privacy Policy websites and services

1. Meistä
2. Miksi käsittelemme tietojasi
3. Mitkä tiedot keräämme ja käsittelemme sinulta
4. Kenellä on pääsy tietoihisi ja jolle lähetämme tietojasi
5. Varastointikaudet
6. Oikeutesi
7. Sivustomme käyttö - profilointi, evästeet ja web-seuranta
8. Lisäpalvelut ja yksittäisiä palveluja koskevat määräyksets

1. Meistä

BRITAX RÖMER Kindersicherheit GmbH vastaa tietojen keräämisestä, käsittelystä ja tallentamisesta. Löydät meiltä tietoja meistä imprint.

Henkilökohtaisten tietojen huolellinen käsittely on meille tärkein prioriteetti. Käsittelyssä noudatamme lakisääteisiä säännöksiä, esim. yleinen tietosuojadirektiivi (GDPR) ja siihen liittyvät kansalliset säännökset.

Tämä tietosuojavaatimus koskee kaikkia yhtiön verkkosivustoja, joita voi käyttää verkkotunnuksissamme (https://www.britax-roemer.fi). Jos noudatat linkkejä muille verkkosivuillemme, sovelletaan niiden omia tietosuojasääntöjä, joiden sisällöstä vastaavat näiden verkkosivustojen omistajat.

Koska haluamme antaa kattavan yleiskuvan henkilötietojesi käsittelystä yritysryhmässäsi, alla on yleiskatsaus kaikista palveluistamme, joiden yhteydessä keräämme ja käsittelemme henkilötietoja.

Jos erillisiä tai lisäehtoja sovelletaan yksittäisiin palveluihin tai pyydämme teitä hyväksymästäsi, ilmoitamme tämän erikseen ennen kuin käytät kyseistä palvelua (esim. Uutiskirjeen tilauksessa tai ostoksissa verkkokaupassamme).

Teemme myös erilaisia suojaustoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Esimerkiksi verkkoselaimen ja palvelimemme välinen lähetys on aina liikenneturva; Lisäksi ylläpidämme erilaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojen suojaamiseksi aina.

2. Miksi käsittelemme tietojasi

Voit käyttää verkkosivustoamme paljastamatta identiteettisi. Jos haluat rekisteröityä yhdestä henkilökohtaisesta palvelusta, käyttää verkkokauppaa tai tilata uutiskirjeemme, pyydämme sinua nimeäsi ja muita henkilökohtaisia tietoja. Se on ilmainen päätös siitä, syötätkö tämän (laajennetun) datan. Tiedot, joita tarvitsemme ehdottomasti palveluidemme tarjoamiseksi, on merkitty sinällään.

Henkilökohtaiset tietosi kerätään ja käsitellään seuraavia tarkoituksia varten seuraavien oikeusperustojen perusteella:

- Sopimuksen aloittaminen asetuksen 6§. 1 litraa. a) ja b) GDPR
- Sopimuksen täytäntöönpano asetuksen 6 § 1 litraa. b) GDPR
- Asiakashallinta Art. 6§. 1 litraa. b) ja c), f) GDPR
- viestintä ja tietojen vaihto asetuksen 6§. 1 litraa. a), b), c), f) GDPR
- ulkoisen esityksen ja mainonnan, 6§. 1 litraa. a), f) GDPR
- Lupa-ilmoitusten täytäntöönpano 6§. 1 litraa. a) GDPR
- Tietojenkäsittelyjärjestelmän asianmukainen toiminta
- Art. 6§. 1 litraa. c) ja f) GDPR

3. Mitkä tiedot keräämme ja käsittelemme sinulta

Keräämme sinulle erilaisia henkilötietojasi. Henkilötiedot ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvä tieto; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on sellainen, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti nimeämällä tunnisteen avulla. Henkilökohtaisiin tietoihin sisältyy esimerkiksi tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaika (jos mainitaan). Tilastotietoja, joita ei voi suoraan tai välillisesti liittää sinuun - kuten tarjouksemme yksittäisten sivustojen suosio tai sivun käyttäjien määrä - eivät ole henkilökohtaisia tietoja. Tiedot kerätään suoraan ja epäsuorasti. Kummassakin tapauksessa tietoja kerätään vain tarpeen mukaan. tietoja käsitellään vain 2 kohdassa mainituissa tarkoituksissa. Sinun on päätettävä, haluatko lähettää meille tietoja, jotka optimoivat palveluidemme käytön sinulle, mutta joita ei tarvita. Vastaavat tietokentät on merkitty "vapaaehtoisiksi".

Kerättyihin tietoihin kuuluvat:

- nimi ja nimi, esim. voit muokata käyttäjätunnustasi tai tilata verkkokaupastamme
- postiosoite ja tarvittaessa salasanasi, jonka olet valinnut, esim. jotta voit tilata uutiskirjeen tai käyttää asiakastiliäsi
- Osoitetiedot, esim. tilauksen käsittelyä varten (toimitus) verkkokaupan alaisuudessa
- Ajoneuvotietosi Fit-etsimemme käytön puitteissa
- maksutiedot, jotta voit käsitellä tilauksesi maksua
- Ehdokkaat, online-sovellusmenettelyn suorittamiseen
- tiedot, joita lähetät meille aktiivisesti ja tietoisesti käyttäessäsi palveluitamme
- lisätietoja, jotka toimitat meille vapaaehtoisesti, esim. tietokentät, jotka olet täyttänyt sinut ja jotka on merkitty "vapaaehtoisiksi"

Lisäksi seuraavat tiedot sinusta kerätään epäsuorasti, kun käytät palveluitamme:

- tekniset yhteystiedot, esim. sivu, jota kutsutaan verkkosivustollesi, IP-osoitteesi, joka on lyhennetty kolmella viimeisellä numeroinnilla (lukuun ottamatta maksutapahtumia, jos meidän on siirrettävä täydellinen IP-osoite maksupalveluntarjoajallamme turvallisuussyistä), puhelun päivämäärä ja kellonaika, päätelaite käytetty. Näin varmistetaan toimien hyväksyminen ja palvelujemme pyytävän käyttäjän todennus. Oikeusperusta on Art. 6§. 1 litraa. c) yhdessä Art. 32 ja Art. 6§. 1 litraa. f) GDPR. Oikeutetun intressimme on turvata verkkopalvelimemme, esimerkiksi puolustautua hyökkäyksiltä ja varmistaa palveluiden toimivuus.
- Verkkosivuston seurannasta ja sähköpostin / uutiskirjeen seurannasta kerätyt tiedot
- Palveluntarjoajilta saamat tiedot osana tilausten käsittelyä verkkokaupassamme, esim. tietoja maksujen todennäköisyydestä ja maksuhäiriöistä tai toimitusilmoituksista.

Alaikäiset:

Sivustollamme ei ole suunnattu alaikäisille, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja alaikäisiltä.

Jos alle 16-vuotiaat lähettävät meille henkilökohtaisia tietoja, tämä on sallittua vain, jos vanhempi tai huoltaja itse on suostunut tai on antanut suostumuksen nuoren suostumukseen. Art. 8 § 2 GDPR, laillisen holhoojan yhteystiedot on annettava vakuuttaakseen meidät laillisen huoltajan suostumuksesta tai suostumuksesta. Nämä tiedot sekä alaikäisen tiedot käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jos päätämme, että alaikäinen alle 16-vuotias on lähettänyt meille henkilökohtaisia tietoja ilman lapsen vanhempien suostumusta tai suostumusta, poistamme tiedot välittömästi.

4. Kenellä on pääsy tietoihisi ja jolle lähetämme tietojasi

a) Pääsy

Pääsysi tallentamiisi henkilötietoihin rajoittuu työntekijöihimme ja palveluntarjoajiimme, joiden tehtävänä on käsitellä näitä henkilötietoja.

Jos kolmannet osapuolet pääsevät tietoihisi, olemme saaneet luvan tai sinulla on oikeusperusta.

Käytämme myös palveluntarjoajia palveluiden tarjoamiseen ja tietojesi käsittelyyn (mukaan lukien hosting, uutiskirjeiden lähettäminen, tilausten toimittaminen, maksujen käsittely, kirjeiden tai sähköpostiviestien lähettäminen sekä tietokantojen ylläpito ja analysointi, verkkosivuston optimointi ja jatkokehitys, verkkopalvelinten varmistaminen tai sivuston seuranta). Sikäli kuin näitä erityismääräyksiä sovelletaan, olemme suorittaneet ne sinulle seuraavassa palveluntarjoajalle. Palveluntarjoajat käsittelevät tiedot yksinomaan ohjeistamme ja ovat velvollisia noudattamaan sovellettavia tietosuojasääntöjä. Kaikki urakoitsijat on valittu huolella, ja heillä on vain pääsy tietoihisi määrään ja ajankohtaan, jolloin palvelut ovat tarpeen tai missä määrin olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn ja käyttöön.

b) Tiedonvaihto yrityksissä

Tietojenkeruu ryhmässä, johon me kuulumme kuuluu, tapahtuu EU: n / ETA: n sisällä ja toimii vain sisäisiin hallinnollisiin tarkoituksiin. Sikäli kuin henkilötietoja siirretään kolmansissa maissa sijaitseville yrityksillemme, tämä tapahtuu vuoden 2010 EU: n vakiosopimuksen perusteella. 46§. 2 litraa. c GDPR yhdessä EU: n komission päätöksen kanssa 05.02.2010 (2010/87 / EU).

Yhtiöryhmittäin tarkoitetaan Art. 4 No. 19 GDPR.

c) Siirto kolmansiin maihin ja oikeusperusta

Joidenkin palveluntarjoajien palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa. Näissä maissa toimivien yritysten on noudatettava tietosuojalainsäädäntöä, joka ei yleensä suojaa henkilötietoja samassa määrin kuin Euroopan unionin jäsenvaltioissa. Jos tietojasi käsitellään maassa, jolla ei ole tunnustettua korkeatasoista tietosuojaa, kuten Euroopan unionia, käytämme sopimusperusteisia säännöksiä tai muita tunnustettuja välineitä sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi suojataan riittävästi. Mainitsen tämän nimenomaisesti teille jälleen yksittäisten palvelujen puitteissa.

Jos henkilötietoja siirretään kolmansiin maihin, se tehdään EU: n komission päätöksen mukaisesti EU: n ja U.S: n soveltuvuudesta. Tietosuojaverkko Art. 45 GDPR tai EU: n vakiosopimus 2010 artiklan mukaisesti. 46§. 2 litraa. c GDPR yhdessä EU: n komission päätöksen kanssa (05.02.2010) (2010/87 / EU) 49 § 1 litraa. a) GDPR.

d) Lähettäminen lainvalvonta- ja rikostutkintaviranomaisille

Poikkeustapauksissa lähetämme henkilökohtaisia tietoja lainvalvonta- ja rikostutkintaviranomaisille. Tämä tehdään vastaavien oikeudellisten velvoitteiden, esim. rikosoikeudellisista säännöistä, veroluokasta, rahanpesutilasta tai valtion poliisilaista.

5. Varastointikaudet

Säilytämme henkilötietolakiasiakirjan tai suostumuksesi.

Käytämme seuraavia perusteita konkreettisen varastointijakson määrittämiseksi:

Säilytämme henkilökohtaiset tiedot siihen asti, kunnes ne kerätyiksi tarkoitetut (esim. Sopimussuhteen päättJoosä tai viimeisimmän toiminnan kautta, jos ei ole jatkuvaa velvoitetta tai jos et ole peruuttanut tietojenkäsittely).

Muita tietoja tallennetaan vain, jos

- oikeudelliset tallennusvelvoitteet (esim. AO: n ja HGB: n mukaan);
- tietoja tarvitaan vielä oikeudellisten vaatimusten vahvistamiseksi ja käyttämiseksi tai oikeudellisten vaatimusten puolustamiseksi, esim. koska tekniset ja rikostekniset vaatimukset puolustavat verkkopalvelinten hyökkäyksiä ja syytteitä vastaan;
- poistaminen olisi ristiriidassa rekisteröityjen oikeutetun edun kanssa;
- toinen poikkeus, 17 par. 3 GDPR.

6. Oikeutesi

Sinulla on useita laillisia oikeuksia, joihin haluaisimme kiinnittää huomionne alla. Tietosuojavaltuutettu on tietenkin myös käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi kaikista henkilötiedoista, joita olemme keränneet ja käsiteltäneet alla oleviin yhteystietoihin.

a) Oikeus tiedon saantiin ja tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada käsittelemäsi henkilötietoja milloin tahansa.

Jos tietojenkäsittely perustuu käyttäjän suostumukseen tai sopimukseen 6§. 1 b) GDPR, voit myös pyytää, 20 kohta 1 GDPR, vastaanottaa sinulle talletetut henkilökohtaiset tiedot jäsennellyssä, nykyisessä ja koneella luettavassa muodossa. Pyynnöstä toimitamme myös tiedot suoraan haluamallesi vastaanottajalle.

b) Oikeus oikaisuun, rajoittamiseen ja poistoon

Lisäksi voit korjata, rajoittaa tai estää henkilötietojasi, jos olemme käsitelleet tietoja väärin, mikäli on syytä rajoittaa tietojenkäsittelyä tai jos tietojenkäsittely on tullut laittomaksi useista eri syistä tai jos sen varastointi ei ole sallittua muista oikeudellisista syistä. Haluamme korostaa, että oikeuttasi poistamiseen voidaan rajoittaa laillisilla säilytysaikoilla.

b) Vastaväite

Jos tietojenkäsittelymme perustuu yksinomaan oikeutettuun edun mukaiseen, 6§. 1 f) GDPR, voit vastustaa tätä käsittelyä asetuksen 21 kappale 1 GDPR. Sitten lopetamme tietojesi käsittelyn, ellei pystytä osoittamaan perusteita, jotka ovat suojan arvoisia, jotka ovat suuremmat kuin etusi, oikeutesi ja vapaudet, tai käsittelyllä puolustetaan, käytetään tai puolustetaan oikeudellista vaatimusta. Lisäksi sinulla on aina oikeus kieltäytyä tietojen käyttämisestä suoramainontaa varten, jolla on tulevaisuutta koskeva vaikutus. 21 kappale 2 GDPR

b) Peruuttamisoikeus

Jos olet antanut meille mahdollisuuden käsitellä henkilötietojasi antamalla suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa vaikutus tulevaisuudessa Art. 7 § 3 GDPR.

c) Valitusoikeus valvontaviranomaiselle

Voit vapaasti valittaa valvontaviranomaiselle, jos uskot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo Euroopan tietosuojasäädöksiä tai kotimaisia ja kansainvälisiä tietosuojalakeja.

Meistä vastuussa olevan valvontaviranomaisen yhteystiedot ovat seuraavat:

Bayrisches Landesamt für Datenschutz (BayLDA)

Promenade 27
91522 Ansbach
Puhelin: +49 (0) 981 53 1300
poststelle@lda.bayern.de

f) Yhteystiedot

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä meille epävirallisen viestin seuraaviin yhteystietoihin. Samoin ota yhteyttä suostumuksesi peruuttamiseen seuraavaan yhteystietoon, josta ilmenee, mitkä hyväksyntäilmoitus haluat peruuttaa:

Vastuullinen Data Processing Officer
BRITAX RÖMER Kindersicherheit GmbH
Theodor-Heuss-Straße 9
89340 Leipheim
Deutschland
Puhelin: +49 (0) 8221-3670-0
Faksi: +49 (0) 8221-3670-210
it.sec GmbH & Co. KG
Einsteinstr. 55
89077 Ulm

datenschutz@britax.com

7. Sivustomme käyttö - profilointi, evästeet ja web-seuranta

a) Evästeiden ja opt-out-vaihtoehtojen perustiedot

Käytämme niin kutsuttuja evästeitä verkkosivustossamme, esim. tunnistaa vierailijoiden mieltymykset ja pystyä suunnittelemaan verkkosivustoa vastaavasti. Tämä helpottaa navigointia ja suurta käyttäjäystävällisyyttä verkkosivustolla. Evästeet auttavat meitä myös tunnistamaan sivuston erityisen suosittuja alueita. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan vierailijan laitteeseen. Ne sallivat tietojen tallentamisen tiettynä ajanjaksona ja vierailijoiden laitteen tunnistamisen. Paremman käyttäjäohjauksen ja yksittäisten palveluiden esittelyn avulla käytämme pysyviä evästeitä.

Käytämme myös niin kutsuttuja istunto evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Voit asettaa selaimen niin, että se ilmoittaa sinulle evästeiden sijoittelusta. Tämä tekee evästeiden käytön avoimiksi.

Käytämme vain ei-teknisesti välttämättömiä evästeitä nimenomainen suostumuksesi jälkeen, jota voit tietysti peruuttaa milloin tahansa.

Osana evästeemme tietoja verkkosivustollamme olet sopinut seuraavasta toteamuksesta tältä osin:

Tämä verkkosivusto käyttää seuranta-evästeitä tai seurantaohjelmistoja, jotka tarjoavat sinulle verkkosivustosi täydellisen toimivuuden ja paremman verkkokokemuksen. Löydät yksityiskohtaisemmat tiedot käyttämistäsi evästeistä ja web-seurannasta sekä antamistasi suostumuksista tietosuojailmoituksessamme Tietosuojakäytäntö. Teknisesti tarpeettomia evästeitä tai seurantaohjelmistoja ei kuitenkaan aktivoitu, ennen kuin olet antanut meille suostumuksesi.
[Olen samaa mieltä]

Jos suljet kokonaan evästeiden käytön, et voi käyttää verkkosivustosi tiettyjä toimintoja - mukaan lukien evästeiden käytön estäminen seurannasta. Salli sellaisten palveluiden opt-out-evästeet, joille haluat estää seurannan.

Huomaa myös, että kaikkien evästeiden poistaminen poistaa myös opt-out-evästeet. Voit siis nollata ne. Evästeet ovat myös selaimella sidottuja, eli ne on asetettava erikseen kullekin käytössä olevalle laitteelle. Löydät tarvittavat linkit alla olevan palvelun kuvauksessa.

Käytämme seuraavia evästeitä - jos sallit tämän ja et ole asettanut yhtä tai useampaa opt-out-evästeitä - tarkempaan tarkoitukseen:

Name of the Cookie Käyttötarkoitus Varastointi kesto Teknisesti tarpeellinen Suostumuksen peruuttaminen (jos eväste ei ole teknisesti tarpeen)
Salesforce Commerce Cloud System Cookies
dwanonymous_* Commerce Cloud-evästeet erottaakseen yhden asiakkaan toisesta. Vastaanota asiakastietoja, asetuksia, ostoskoria jne. 6 kuukaudet Joo
dwcustomer_* Commerce Cloud cookies to distinguish one customer from another. Receive customer information, preferences, shopping cart etc. 6 kuukaudet Joo
dwsecuretoken_* Commerce Cloud cookie to view a secure session. All https traffic is exchanged for this cookie to prevent session spoofing. 1 vuosi Joo
Dwsid Commerce Cloud session id 1 vuosi Joo
Sid Session id 1 vuosi Joo
dwpersonalization_* Used for page personalization during multi variate testing 1 vuosi Ei
dwac_* Commerce Cloud analytics cookie 1 vuosi Joo
dw_cookies_accepted Used for customer when they accepted cookie usage. 30 päivää Joo
dw_geoip_data Used for country-information on order confirmation page. 3 päivää Ei
Dw Boolean 15 päivää Ei
dw_dnt Used for Commerce Cloud Consent Management tools, stores opt-in/out decision. 1 vuosi Ja
Cloudflare
__cfduid Käytetään yksilöimään yksittäiset asiakkaat jaetun IP-osoitteen takana ja soveltamaan suojausasetuksia asiakkaiden kesken. 1 vuosi Joo
CQuotient
cqcid Ensimmäisen osapuolen evästeet; sisältää nimetöntä käyttäjää varten haetun tunnuksen 1 vuosi Joo
cqcid Ensimmäisen osapuolen evästeet; sisältää nimetöntä käyttäjää varten haetun tunnuksen 1 vuosi Joo
__cq_uuid Ensimmäisen osapuolen versio cquotient.com uuid 13 kuukaudet Ei
__cq_bc Ensimmäisen osapuolen versio bc-evästeestä (kuvattu yllä) 30 päivää Ei
__cq_seg Ensimmäisen osapuolen evästeet; sisältää segmenttitietoja henkilökohtaiseen hakuun 30 päivää Ei
__cq_dnt Käytetään Commerce Cloud Consent Management -työkaluissa 1 vuosi Joo
Tealium
utag_main Tealium iQ-tagien hallinnan tärkein eväste, jota käytetään järjestelmän tietojen tallentamiseen, linkin yksityiskohtaiset tiedot 1 vuosi Joo
CONSENTMGR Tallentaa käyttäjän opt-in / opt-out -valinnan 3 kuukaudet Joo
Google Universal Analytics
_ga Panemme täytäntöön Google Analyticsin keräämään tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua parantamaan verkkosivustoamme ja käyttökokemusta. 2 vuosis Ei
_gid Panemme täytäntöön Google Analyticsin keräämään tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua parantamaan verkkosivustoamme ja käyttökokemusta. 1 day Ei
Olapic
__olapicU Olapic käyttää tätä seuraamaan "yksittäistä" istuntoa kassaprosessin aikana. Tässä tapauksessa he pudottavat evästeiden avaimen ja aina kun seuraamme tapahtumaa, he lähettävät evästearvon yhdessä tapahtumatietojen kanssa. 1 month Ei
Bazaarvoice
BVBRANDID Sallii sisäisen BV-verkkoanalyysin korreloinnin saman käyttäjän kanssa tietyn asiakasverkkotunnuksen vuorovaikutusten kanssa. Vaatii asiakkaan opt-in. 1 vuosi Ei Joo
BVBRANDSID Sallii sisäisen BV-verkkoanalyysin korreloinnin saman käyttäjän selausistunnon kanssa tietyn asiakasverkkotunnuksen vuorovaikutusten kanssa. Vaatii asiakkaan käyttöönoton. 30 minuutit Ei Joo
BVImplmain_site A/B-testauseväste. Säilyttää kokoonpanon, jonka käyttäjä on asettanut A/B-testaukseen 1 vuosi Ei Joo

b) Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google-verkkotunnuksen analyysipalvelua (& quot; Google & quot;). Google Analytics käyttää tietokoneeseesi sijoitettuja tekstitiedostoja, jotka auttavat sivustossa analysoimaan, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeiden tuottama tieto tämän sivuston käytöstä on yleensä siirretty Yhdysvaltain Yhdysvaltain palvelimelle ja siellä tallennettu. Jos IP-nimettömyys kuitenkin aktivoidaan tällä verkkosivustolla, Google vähentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa maissa, jotka ovat Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolia. Ainoastaan poikkeustapauksissa täysi IP-osoite lähetetään Yhdysvaltain Yhdysvaltain palvelimelle ja lyhennetään siellä. Googlla käyttää puolestaan näitä tietoja arvioidaksesi sivustosi käyttöä, keräämme raportteja verkkosivujen toiminnasta ja tarjoamme verkkosivuston ylläpitäjälle muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivujen käyttöön ja internetin käyttöön. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin. Yksi tapa vastustaa Web-analyysiä Google Analyticsissa on määrittää opt-out-eväste, joka kehottaa Googlea olemaan tallentamatta tai käyttämästäsi tietoja web-analyysitarkoituksiin. Huomaa, että tämän ratkaisun avulla verkkoanalyysi ei tapahdu niin kauan kuin selain on tallentanut opt-out-evästeen. Jos haluat asettaa opt-out-evästeen nyt, napsauta https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/?hl=en#disable.

Voit myös kieltää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimellasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja. Voit myös estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia tietoja, jotka liittyvät sivustosi käyttöön (mukaan lukien IP-osoite), ja käsittelemästä näitä tietoja Googlelta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin selaimen laajennus. Nykyinen linkki on: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Tiedot vastaanottaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Yksityisyys-Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

c) Where-to-buy/Google Maps

Sivustomme käyttää Googlen palveluita "Google Maps", esim. jotta voit etsiä jälleenmyyjää tai antaa reitin suunnitella. Klikkaamalla & quot; Käytä sijaintini & quot; selaimesi lähettää selaimen nykyiset GPS-koordinaatit. Tämä mahdollistaa parhaiden mahdollisten rajoitusten mahdollisten toimijoiden saavuttamisen.

Kun käytät Google Mapsia tällä verkkosivustolla, tiedot välitetään Googlelle, esim. nykyinen sijaintisi. Tätä palvelua säännellään Googlen tietosuojakäytännössä (https://www.google.com/intl/de_en/policies/privacy/), jota täydennetään erillisellä Google Mapsin tietosuojakäytännöllä (https://www.google.com/intl/de_en/help/terms_maps.html).

Voit estää Google Mapsin suorittamisen estämällä selkeästi Java-komentosarjatunnisteen käyttämisen Java-skriptien estotoiminnon avulla. vaihtoehtoisesti voit myös täysin deaktivoida Java-komentosarjan suorittamisen selaimesi asetuksissa.

Tietojen vastaanottaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, Yksityisyys-Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

d) Google AdWords

Sivustomme käyttää Google AdWords -palvelua, jonka avulla markkinoijat voivat sijoittaa mainoksia Googlen haun osumalistoihin ja Googlen mainosverkostoon. Tämä tehdään käyttämällä ennalta määritettyjä avainsanoja, jotka näkyvät vain osumaluettelossa, jos avainsanahakuinen haku suoritetaan.

Google AdWords pyrkii mainostamaan verkkosivustoamme näyttämällä asiaankuuluvaa mainontaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, Google-haun hittilistoissa ja esittämään asiaankuuluvaa kolmannen osapuolen mainontaa verkkosivustollamme.

Google asettaa evästeen klikkaamalla Googlen mainosta, joka viittaa sivustoomme. Eväste antaa meille ja Googlelle mahdollisuuden seurata, käytitkö verkkosivustoamme AdWords-mainoksen kautta ja tuotit tuloja.

Google käyttää tällä tavoin kerättyjä tietoja tilastojen kokoamiseen (esim. Google AdWordsin kautta lähetettyjen käyttäjien määrä, AdWords-kampanjan onnistuminen) verkkosivustollamme. Emme myöskään muita Google AdWords -mainostajia saa Googlelta tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut.

Evästeiden avulla tallennetaan kuitenkin henkilökohtaisia tietoja, kuten vierailemasi verkkosivustoja. Google voi jakaa nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa.

Voit vastustaa aihepiiriin perustuvaa mainontaa Googlessa milloin tahansa napsauttamalla seuraavia opt-out-linkkiä:

https://www.google.de/settings/ads

Käytämme myös Google AdWordsia keräämme tietoja tuotteistamme tai palveluistamme, joista olet kiinnostunut. Sen avulla me täytämme niin kutsutut uudelleenmarkkinointiluettelot Google AdWordsissa, joiden avulla Google AdWords -mainoksia voidaan toistaa tarkemmin.

AdWords-mainosten tehokkuuden mittaamiseksi siirrämme myös sivustollamme tapahtuneet tapahtumat Google AdWords -ohjelmaan. Tämä auttaa meitä paremmin räätälöimään markkinointimme tulevaa toimintaa varten.

Tietojen vastaanottaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Privacy-Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

e) Olapic

Käytämme Olapic, Inc.:n ohjelmistoa ("Olapic"). Olapic-käyttäjät voivat ladata omia kuvia Instagramilla tai verkkosivuillamme ja haluttaessa lisätä tekstin (johon viitataan jäljempänä nimellä & quot; contribution & quot;). Käytämme verkkosivuillamme Olapic-osuuksia tarjoamalla ja edistämällä tuotteita muiden asiakkaiden käytössä. Kuvat näytetään verkkosivujen tuoteselosteissa ja muissa keskeisissä paikoissa, kuten kotisivulla, ja ne liitetään näytettyihin tuotteisiin. Käyttäjän suostumus verkkosivustossamme olevien kuvien käyttämiseen voidaan milloin tahansa peruuttaa. Lähetä huomautuksesi edellä mainittuun osoitteeseen. Olapic myös seuraa, mitkä kuvat ovat positiivisesti vastaanottaneet verkkosivuston käyttäjät ja erityisesti kuvat, joilla on positiivinen vaikutus ostokäyttäytymiseen verkkosivuillamme.

f) Bazaarvoice

Jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tähän tilauksen aikana tai sen jälkeen aktivoimalla kyseinen valintaruutu tai napsauttamalla tätä tarkoitusta varten tarkoitettua painiketta, lähetämme sähköpostiosoitteesi Bazaarvoiceon, joka muistuttaa sinua sähköpostilla tästä mahdollisuudesta Voit lähettää tilauksesi uudelleen. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti edellä mainittuun yhteystietoon tai suoraan Bazaarvoiceon. Nämä arviot toimitetaan valikoiduille jälleenmyyjille Bazaarvoice-verkon kautta. Bazaarvoice myös seuraa, että käyttäjä on erityisen positiivisesti saanut luokituksen. Lisäksi voidaan mitata, mitkä arvioinnit vaikuttavat ostopäätökseen.

Tietojen vastaanottaja: Bazaarvoice Ltd., 1 Butterwick London, W6 8DL (http://www.bazaarvoice.com/)

g) CQuotient

CQuotient on kattava henkilökohtaistamisratkaisu verkkosivustoille. CQuotient on olennainen osa Salesforce Commere Cloud -kauppajärjestelmäämme ja hyödyntää viimeisintä ennakoivaa älykkyyttä viimeisimmällä vallankumouksellisella kehityksellä ja yhdistää heidät syvälliseen tietämykseen vähittäiskaupan ja pilvipohjaisten teknologiainfrastruktuurikysymysten kanssa. CQuotientin avulla voit luoda ehdotuksia, jotka perustuvat selaustoimintaan, jota muut tuotteet saattavat kiinnostaa sinua.

h) Tealium

Tealium on kuluttajatietoalusta, johon lähetetään tietoja verkkosivuston käytöstä ja myös tapahtumatietoja. Tealium kerää verkkosivuillaan liiketaloudellisia tietoja ja täyttää uudelleenmarkkinointiluettelot, joita voidaan myöhemmin käyttää Google Adwordsin kautta. Lisäksi kaikki ostotapahtumat lähetetään Tealiumille, koska tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai sähköpostiviestit ilmoittelevat (mikäli tilaus on) Tealium laukaisi. Tealiumin avulla voimme olla yhtenäinen näkemys kävijöistä ja verkkosivujen asiakkaista ja varmistamaan, että voimme kommunikoida heidän kanssaan mahdollisimman tehokkaasti.

i) Salesforce Commerce Cloud

Salesforce Commerce Cloud Services on ohjelmisto-as-a-service -ratkaisu. Se on isännöity palvelu, jonka avulla voimme kehittää ja hallita mukautettavaa, helppokäyttöistä verkkokauppasivustoa. Commerce Cloud Services sisältää Digitaalisen, tärkeimmän isännöidyn verkkosivuston palvelun; tilaustenhallintajärjestelmä ja Commerce Cloud Einstein, jonka avulla voimme käyttää keinotekoista älykkyyttä parantaaksemme verkkokauppaa.

Commerce Cloud tallentaa käsittelemäsi henkilökohtaisia tietoja, kuten kauppiaiden ylläpitämää verkkosivustoa vieraileville ostajille tietoja, luoda tilejä tai suorittaa tapahtumia (yhteystiedot, toimintakertomukset, tapahtumat, tietueet jne.).

j) Sosiaalisen median painikkeet

Sivustomme käyttää sosiaalisen median painikkeita (Facebook, YouTube, Instagram), jotta voit olla vuorovaikutuksessa kolmansien osapuolten kanssa.

Näitä sosiaalisen median painikkeita ei ole integroitu laajennuksiksi ns. IFrame-välityksellä, mutta ne tallennetaan linkkeinä. Napauttamalla sosiaalisen median painikkeita ohjataan vastaavan palveluntarjoajan sivulle. Asianomainen toimittaja on sen jälkeen vastuussa tietosuojasäännösten noudattamisesta sekä niiden tietojen oikeellisuudesta, ajanmukaisuudesta ja täydellisyydestä, jotka on tarkoitettu tietojen käsittelyyn. 4 No. 17 GDPR.

8. Lisäpalvelut ja yksittäisiä palveluja koskevat määräykset

a) Tiedote

Teidän nimenomaisella pyynnöllisyydellä lähetämme sinulle uutiskirjeen valitsemistasi aiheista sekä yrityksellämme olevista tiedoista. Huomaa, että toimitus voi tapahtua vasta, kun olet nimenomaisesti vahvistanut tilaushakemuksesi uudelleen kaksoisvalintaprosessin aikana.

Uutiskirjeen rekisteröinnin yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen lähettämiseen ja muokkaamiseen (esim. Osoitteeseen nimesi). Voit peruuttaa suostumuksesi sellaisten henkilötietojen tallentamiseen, jotka olet antanut meille uutiskirjeen lähettämiseksi milloin tahansa tulevaisuudessa. Jokaisen uutiskirjeessä on sopiva linkki luvan peruuttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä suoraan, jotta voimme toteuttaa peruutuksesi. Tiedot meille annettavasta suostumuksesta ilmoitettiin sinulle Double-Opt-In-Mail -palvelussa.

b) Kilpailu

Ajoittain sinulla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin tai vastaaviin kampanjoihin verkkosivuillamme. Näiden toimien puitteissa henkilötietoja voidaan kerätä ja tallentaa myös käsittelyyn, jonka laajuus näkyy kyseisestä osallistumislomakkeesta. Tiedot, joita emme välttämättä tarvitse kilpailun toteuttamiseen, mutta joiden avulla voimme esimerkiksi ilmoittaa sinulle nopeammin palkinnon yhteydessä, on nimenomaan merkitty vapaaehtoisiksi tiedoiksi. Tällaisen kilpailun edistämisen yhteydessä toimittamamme henkilökohtaiset tiedot käytetään yksinomaan myynninedistämisen käsittelyyn (kilpailun tapauksessa esimerkiksi palkinnon määrittämisen, palkinnon ilmoittamisen ja lähetyksen lähettämisen yhteydessä palkinnosta). Ylennyksen päättymisen jälkeen osallistujat, jotka eivät ole voittaneet, poistetaan välittömästi tai voittajan tapauksessa lakisääteisen säilytysaikaajan päättymisen jälkeen.

c) Online-hakumenettely

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea meitä verkossa sähköpostitse. Sinun ja siihen lähetettyjen liitetiedostojen tiedot siirretään suojaamattomalla yhteydellä. Siksi suosittelemme, että käytät salausohjelmistoa tietojen lähettämiseen meille. Sähköiset hakemustiedot vastaanotetaan asiaankuuluvasta henkilöstöosastosta ja toimitetaan vain asianomaiselle toimipaikalle tai jalostuksen vastuuhenkilöille. Kaikki asianosaiset käsittelevät hakemusasiakirjasi huolella ja ehdottoman luottamuksellisesti.

Hakijan valintaprosessin jälkeen lähetämme hakemusasiakirjasi osoitteeseen

3 kuukautta ja poista tai tuhoa kaikki kopiot, paitsi jos olemme tehneet työsopimuksen kanssasi. Jos haluamme sisällyttää hakemusasiakirjat hakukenttään, otamme sinuun yhteyttä. Ilmoituksessa voit aktiivisesti hyväksyä asiakirjojen tallentamisen edelleen.

d) Verkkokauppa

Tarjoamme verkkokaupan sivuillamme, josta voit ostaa tuotteita yrityksestämme.

Käytämme sinulta kerättyjä tietoja sopimuksen toteuttamiseen, erityisesti jotta voit ostaa ja toimittaa tuotteita ja suorittaa maksun.

Tässä yhteydessä voimme myös käsitellä tietojasi tarkistaaksesi luottokelpoisuutesi, mikäli tämä on välttämätön myös sopimuksen täytäntöönpanon kannalta, Art. 6§. 1 litraa. b) GDPR, tai meillä on oikeutettu intressi tehdä niin, Art. 6§. 1 litraa. f) GDPR. Oikeutettu intressimme on olemassa, jos sinuun liittyvän sopimuksen loppuun saattaminen on välttämätöntä, joten meille on asetettu taloudellinen maksukyvyttömyysriski (kuten esimerkiksi velkasaneeraus, tilaus / toimitus) ja sopimuksen tekeminen riippuu vain sinun luottokelpoisuus.

Valitusta lähetysmuodosta riippuen lähetämme tarvittavat tiedot - jos sellainen on saatavissa, ja jos olet antanut tähän suostumuksesi, jota täydennät sähköpostiosoitteellasi ja puhelinnumerolla ilmoittaaksesi paketti, järjestämällä tapaamisen tai pakettien seurantatietojen välittäminen - lähettäjälle, joka olet valinnut kuljetuksen ja toimituksen erityiseen tarkoitukseen.

Toimitamme myös maksun suorittamiseen tarvittavat tiedot ja tarvittaessa riskienhallinnan asiakkaan valitsemalle maksupalveluntarjoajalle. Seuraavat lisätiedot ja määräykset ovat voimassa:

i) Maksutapa PayPal

Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle maksua PayPal-maksupalveluntarjoajan kautta. Maksu suoritetaan joko PayPalin kautta tai PayPalin kautta luottokortilla tai pankkitilillesi. PayPal tarjoaa myös ostajasuojausta ja luottamuspalveluja.

Kun valitset PayPalin maksupalveluntarjoajan verkkokaupasta, tiedot siirretään automaattisesti PayPaliin. Tässä nimenomaisesti suostut tämän henkilötietojen siirtoon (etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumerot, tilaustiedot ja toimitustiedot) maksun toteuttamiseen ja petosten torjuntaan, jos valitset PayPal-maksutapa.

Tietojen vaihto ei ole pelkästään maksua vaan myös tunnistamista, petosten ehkäisemistä ja maksukyvyttömyysriskien vähentämistä varten. Tässä yhteydessä voidaan myös vaihtaa tietoja taloudellisesta tilanteesta sekä aiemmista osto- ja maksukäyttäytymistä koskevista tiedoista. . Tässä yhteydessä Paypal vaihtaa tietoja myös luottovirastojen kanssa edellyttäen, että sillä on perusteltu intressi, eikä asianomainen etunäkökohta ole ristiriidassa suojan arvoisten kanssa.

Tietoja voidaan siirtää sidosyrityksille; tämä koskee myös loppupään palveluntarjoajia (sopimusprosessorit, vastuussa olevat yhteisvastuulliset henkilöt ja kolmannet osapuolet siltä osin kuin se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanon kannalta).

Voit peruuttaa edellä mainitun suostumuksen PayPaliin milloin tahansa tulevaisuudessa. Kumoaminen ei vaikuta aiemmin tehtyihin lähetyksiin.

PayPalin nykyinen tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Tiedot vastaanottaja: PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxemburg

ii) Maksutapa Luottokortti

Tarjoamme maksamaan luottokortilla verkkokaupassamme. Tähän tarvittavat luottokorttitiedot siirretään suoraan maksupalveluntarjoajallemme Adyenille eikä lähetetä meille.

Jos maksutavan luottokortti on valittu, tiedot siirretään automaattisesti Adyenille. Käyttäjä hyväksyy nimenomaisesti tämän henkilötietojen siirron (etu- ja sukunimi, osoite, ostohinta, IP-osoite jne.) Maksun ja petosten torjumiseksi, jos päätät maksaa luottokortilla.

Tietoja voidaan siirtää sidosyrityksille; tämä koskee myös loppupään palveluntarjoajia (sopimusprosessorit, vastuussa olevat yhteisvastuulliset henkilöt ja kolmannet osapuolet siltä osin kuin se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanon kannalta).

Voit peruuttaa edellä mainitun suostumuksen milloin tahansa tulevaisuudessa kohti Adyenia. Kumoaminen ei vaikuta aiemmin tehtyihin lähetyksiin.

Tietojen vastaanottaja: Adyen B.V., Simon Carmiggeltstraat 6-50, 1011 DJ Amsterdam, The Netherlands

iii) Maksutapa Sofortüberweisung

Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle Sofort & uuml; berweisungin maksun maksupalveluntarjoajalta SOFORT GmbH: lta.

Edellä mainitun maksutavan avulla meille myyjänä on mahdollista saada reaaliaikaista maksutapahtumaa, jotta voimme heti aloittaa tilauksesi toimittamisen.

Kun valitset maksutavan "Sofort & uuml; berweisung", tiedot siirretään automaattisesti SOFORT GmbH: lle. Tässä nimenomaisesti suostut tämän henkilötietojen siirtoon (etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumerot, pankkitiedot, PIN, TAN, ostohinta) maksun toteuttamiseksi ja petosten ehkäisemiseksi jos päätät maksaa suoraan pankkisiirrolla.

Tietojen vaihto ei ole pelkästään maksua vaan myös tunnistamista ja petosten ehkäisemistä varten. Tässä yhteydessä voidaan myös vaihtaa tietoja taloudellisesta tilanteesta sekä aikaisemmista hankinnoista ja maksuista. Tässä yhteydessä SOFORT GmbH vaihtaa tietoja myös luottovirastojen kanssa edellyttäen, että sillä on oikeutettu intressi ja asianomaisen edut eivät ole ristiriidassa suojan arvoisten kanssa.

Tietoja voidaan siirtää sidosyrityksille; tämä koskee myös loppupään palveluntarjoajia (sopimusprosessorit, vastuussa olevat yhteisvastuulliset henkilöt ja kolmannet osapuolet siltä osin kuin se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanon kannalta).

Voit peruuttaa edellä mainitun suostumuksen milloin tahansa tulevaisuudessa SOFORT GmbH: lla. Kumoaminen ei vaikuta aiemmin tehtyihin lähetyksiin.

SOFORT GmbH: n sovellettavat tietosuojasäännöt löytyvät osoitteesta: https://www.sofort.com/ger-DE/datenschutzerklaerung-sofort-gmbh/

Tiedot vastaanottaja: SOFORT GmbH, Fußbergstraße 1, 82131 Gauting, Deutschland.

iv) Maksutavat giropay

Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle maksun maksupalveluntarjoajan Giropayn kautta. Rekisteröinti ei ole välttämätöntä. Jos valitset tämän maksutavan, valitse pankki, jonka asiakkaalta haluat suorittaa maksun. Sitten sinut ohjataan suoraan pankkisi verkkopankkiin, jossa voit tehdä siirron tavalliseen tapaan. Jos pankki ei osallistu tähän maksutapaan, et voi käyttää tätä maksutapaa.

Kun valitset Giropay-maksutavan verkkokaupassamme maksutavaksi, mitään henkilötietoja ei lähetetä Giropaylle.

Giropayn tietosuojatietoja voi käyttää osoitteessa https://www.giropay.de/kaeufer/sicherheit-datenschutz/

e) Tilini

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda henkilökohtainen asiakastili verkkosivuillamme. Asiakastilillä voit käyttää verkkosivustollamme valitut palvelut yksilöllisesti, linkittää ne ja tallentaa haluamasi asetukset.

f) Fit Finder®

Autamme sinua löytämään lapsesi ja autosi oikea lastenistuin verkkosivuillamme. Voit kirjoittaa ajoneuvon merkin, mallin ja tarvittaessa rakennusvuoden ja kerromme sinulle, mikä lastenistuimista sopii tähän ajoneuvoon. Jos autoosi ei ole vielä sisällytetty luetteloomme, sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksemme kanssamme.

Tässä yhteydessä kerätyt henkilötiedot poistetaan välittömästi sen jälkeen, kun se on lähetetty meille, ja meille on annettu vastaavat tiedot eikä niitä ole tallennettu muuhun tietoon, kuten asiakasprofiiliisi.

g) Tietojenkäsittely suoramarkkinointitarkoituksiin

Mainonta postitse

Lain sallimassa laajuudessa voimme käyttää myös nimeäsi ja postin osoitetta, jonka tiedämme lähettävän sinulle mainontaa omille tarjouksillemme. Oikeusperusta on

Taide. 6§. 1 litraa. f) yhdessä johdanto-osan 47 kappaleen kanssa GDPR. Oikeutettu etuamme on myynnin tai kysynnän edistäminen olemassa olevista asiakkaistamme. Tietenkin voit vastustaa tietojen käsittelyä mainostarkoituksiin milloin tahansa tulevaisuudessa. Edellä mainittuihin yhteystietoihin sisältyvä sanoma tekstimuodossa on riittävä. Poistamme sitten tiedot sähköpostilistalta. Vastalauseesi todistavat tiedot säilytetään vielä 6 vuoden ajan. 17 par. 3 litraa. e) GDPR. Tämän ajanjakson aikana henkilötietosi kuitenkin estetään jatkokäsittelyä varten.

Puhelinmainonta

Lain sallimassa laajuudessa voimme myös käyttää nimesi, yritykseesi ja puhelinnumeroasi yritysasiakkaille ilmoittamaan heille omista tarjouksistamme, jos heidän oletetaan kiinnostavan. Oikeusperusta on Art. 6§. 1 litraa. f) yhdessä johdanto-osan 47 kappaleen kanssa GDPR, & sect; 7 § 2 § 2 UWG. Oikeutettu etuamme on myynnin tai kysynnän edistäminen nykyisiltä yritysasiakkailta. Tietenkin voit vastustaa tietojen käsittelyä mainostarkoituksiin milloin tahansa tulevaisuudessa. Edellä mainittuihin yhteystietoihin sisältyvä sanoma tekstimuodossa on riittävä. Poistamme sitten tiedot sähköpostilistalta. Vastalauseesi todistavat tiedot säilytetään vielä 6 vuoden ajan. 17 par. 3 litraa. e) GDPR. Tämän ajanjakson aikana henkilötietosi kuitenkin estetään jatkokäsittelyä varten.